Om os

december 13, 2018 Slået fra Af norah
Dansk forskning skole for Antropologi og Etnografi er støttet af det danske Forskningsråd for uddannelse og blev oprettet for at styrke ph.d.-uddannelsen i antropologi.Målet er at forberede den næste generation af forskere til at engagere sig nye udfordringer ved hjælp af den rige potentiale i vores disciplin.

 

Forskerskolen er baseret  landets to antropologi institutter: Institut for antropologi under Det Samfundsvidenskabelige Fakultet  Københavns Universitet og Institutfor Antropologi og etnografi, under Humanistisk Fakultet  Aarhus Universitet. Forskerskolen har et tæt samarbejde med Center for komparative kulturstudier ved Københavns Universitet og de etnografiske afdelinger af Danmarks Nationalmuseum iKøbenhavn, og Moesgård Museum i Århus. Ph.d.-studerende i antropologi og tilsynsførende  andre institutterer velkomne til at deltage i forskning skoleaktiviteter.