Sådan kan du få afslappet lidt fra studiet

Sådan kan du få afslappet lidt fra studiet

december 22, 2017 Slået fra Af norah

Hej allesammen derude. Jeg har i de seneste par dage arbejdet rigtig hårdt, og derfor har jeg nu brug for en velfortjent pause fra studierne. Det er der jeg skriver dette blogindlæg, som indeholder mine råd til, hvordan du får slappet af når du ikke studerer. Dette blogindlæg kan f.eks. være en god ide at læse, hvis du har en stor universitetsopgave foran dig, eller du er ved at skrive din gymnasielle SRP. Ubehagelig sager, hvis man ikke formår at få afslappet på ordentlig vis. Jeg er ofte blevet spurgt af mine veninder, om jeg kunne skrive et indlæg om dette, og her får i nu mine tips:

malerier

Prøv spil

Når jeg snakker om spil snakker jeg ikke kun om videospil. Jeg mener også board games, som du rigtig kan hygge dig med sammen med familien. Få hyggen i gang. Sådan får man virkelig afslappet. Jeg kan f.eks. anbefale spillet Cranium, og spillet Jungle Speed, som begge er to spil, som er værd at prøve. Hvis du ikke er så meget til bordspil, vil jeg varmt anbefale at du prøver Karamba, som du kan spille på f.eks. Casinolobby.dk eller Leovegas. Hvis du ikke så meget til spillemaskiner, kan du også prøve blackjack, roulette eller lignende. Der er virkelig rigtig mange forskellige muligheder for dig, og du vælger bare det, som du ønsker at slappe af til.

Noget andet du også kan prøve er Rollespil, PlayStation aftner med vennerne eller noget helt trejde. Du har styr på det, du skal nok finde ud af noget, som er lige netop dig, og som får dig til at slappe helt af, så du kan være helt klar når du igen begynder at skrive på opgaven.

Prøv kunst

For nogen lyder det fjollet, men helt ærligt, prøv kunst. Find den type kunst, som du hygger dig med, og begynd at mal, tegn eller hvad enten du ønsker. Prøv at male med tuscher, klippe klistre eller noget helt andet. Jeg føler nemlig personlig selv, at jeg slapper af på en helt anden måde når jeg hygger mig med noget, som kræver håndelag.